HTML

howtoiPhone

iPhone kibeszélő blog és fórum a blog.hu oldalán - az iPhone használatával kapcsolatos tapasztalatok, észrevételek, tippek, trükkök fóruma.

Címkék

alkalmazás (2) e mail (1) fotó (1) használat (4) hírek (1) internet (1) iphone (13) ipod (1) naptár (1) névjegy (1) sms (1) szoftverupdate (6) tipp (2) trükk (3) videó (2) widget (1) zene (1) Címkefelhő

Friss topikok

Látogatók száma

who's online

World Map

a legújabb iPhone hírek

2009.07.01. 17:57 :: andris|bandis

Sok apróság összejött mára.- iPhone hírek következnek

 

Előszőr is, amit már sok helyen megírtak, de előszőr a wired tette, miszerint az új iPhone 3GS (ami szerintem írtó hülye név) bizonyos példányai nagyon túlhevülnek, az akkumulátorok cellái nem bírják a terhelést, és a melegedés olyan nagy, hogy a fehér borítás át is tud barnulni... Durva mi?

Aztán... A hírek szerint a 3GS névre hallgató, gyorsabb, és kis tüzes új iPhone valamikor a hónap közepén érkezik hozzánk, természetesen a T-Mobile boltjaiba. Az árakat még homály fedi, csak reménykedni lehet benne, hogy hasonlóan az amerikai árakhoz, nálunk sem lesz drágább az új, mint a régi volt.

És ha már iPhone 3GS, érkezik rövidesen a legeslegeslegújabb iPhone OS, a 3.1 -es, ami leginkább a vadiúj tipussal rendelkezőket érinti. Bizony, még csak két hete kaptuk meg a 3.0-t, de a következő már itt is van, a DEV programozók már le is tölthetik. A frissítésben a videószerkesztés javítását, kis bootolási gyorsulást, és olyan nyalánkságokat ígérnek, hogy pl a telefon vibrálni fog, ha az "ikonok-átrendezése" módba lépünk, illetve hogy használható lesz az új hanghívás funkció Bluetooth-on keresztül is.

forrás: wired.com

 

Ez fantasztikus, de mikor lehet végre a Bluetooth-os fejhallgatóval irányítani is a telefont? Azt a pár sorocskát igazán beleírhatnák végre a kódba...

 

Szólj hozzá!

Címkék: hírek videó iphone szoftverupdate

A bejegyzés trackback címe:

https://howtoiphone.blog.hu/api/trackback/id/tr861220481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása