HTML

howtoiPhone

iPhone kibeszélő blog és fórum a blog.hu oldalán - az iPhone használatával kapcsolatos tapasztalatok, észrevételek, tippek, trükkök fóruma.

Címkék

alkalmazás (2) e mail (1) fotó (1) használat (4) hírek (1) internet (1) iphone (13) ipod (1) naptár (1) névjegy (1) sms (1) szoftverupdate (6) tipp (2) trükk (3) videó (2) widget (1) zene (1) Címkefelhő

Friss topikok

Látogatók száma

who's online

World Map

Órákon belül elérhető a legújabb iPhone oprendszer!

2009.06.16. 17:54 :: andris|bandis

És itt van, végre itt van! Órákon belül letölthető a legeslegújabb, legeslegfrissebb és legeslegjobb iPhone operációs rendszer, az iPhone OS 3.0.

Tessék készíteni az iTunes legfrissebb verzióját, a 8.2-est, mert csak ezzel kompatibilis az új szoftver. Az újdonságokat szinte mindenki tudja, ezek közül a legfontosabbak, úgymint: 

- MMS küldés, fogadás (kép, hangjegyzet, térkép-pozíció)

UPDATE- potom 28 (!) percnyi várakozás után megtudtam a T-mobil-tól, hogy az MMS szolgáltatás alapbeállításban működik minden előfizetőnél, és árazása független a díjcsomagtól (tehát az Ikon díjcsomagokban ezért nem szerepel), az árak a következők:

  hálózaton belül (vagy emailre) hálózaton kívül
hétköznap  72 Ft 120 Ft
hétvégén 36 Ft 60 Ft

 

 (külföldre egységesen 144 Ft az MMS küldése

 

- kivágás, másolás és beillesztés (valamint visszavonás is)

- Spotlight - beépített kereső a telefon minden adata között (bár pl. az SMS-ekben nem keres)

- több alkalmazásban is használható ezentúl a vízszintes billentyűzet

- ami számomra a legkedvesebb: Bluetooth 2.0 szabvány támogatása a sztereó headsetekhez, és sokak örömére vezetéknélküli játékok Peer to Peer játszhatósága

- a telefon Internetkapcsolatának megosztása (Tethering)

- és olyan nyalánkságok mint az SMS-ek egyenkénti törlése, és továbbítása 

...és még több apró frissítés.

Persze ezek valójában olyan funkciók amelyek a legtöbb más "okostelefonban"  régóta alapfunkciók, és amelyek miatt a legtöbb cinikus támadás/kritika érte az Apple telefonját. Valjuk be, leginkább jogosan.

Felmerült bennem a kérdés, hogy vajon pontosan mikortól letölthető a szoftver. Úgy okoskodtam, hogy ha a hivatalos dátum június 17. akkor pl. Ausztráliában már most is letölthető, hiszen ott már elmúlt éjfél. Megnéztem az Apple ausztrál honlapján, és röhej - de ott a dátum június 18. ! Így a kérdés továbbra is áll, vajon pontosan hány órakor lesz letölthető magyar idő szerint...?

Szólj hozzá!

Címkék: iphone szoftverupdate

A bejegyzés trackback címe:

https://howtoiphone.blog.hu/api/trackback/id/tr551189278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása