HTML

howtoiPhone

iPhone kibeszélő blog és fórum a blog.hu oldalán - az iPhone használatával kapcsolatos tapasztalatok, észrevételek, tippek, trükkök fóruma.

Címkék

alkalmazás (2) e mail (1) fotó (1) használat (4) hírek (1) internet (1) iphone (13) ipod (1) naptár (1) névjegy (1) sms (1) szoftverupdate (6) tipp (2) trükk (3) videó (2) widget (1) zene (1) Címkefelhő

Friss topikok

Látogatók száma

who's online

World Map

iPhone - szoftverupdate = csalódás

2008.09.10. 08:29 :: andris|bandis

Valahogy az az érzés kerülgeti az embert, hogy miután sikerült eladni sok milliót az iPhone-ból, most már le lehet szarni a kedves vásárlókat, hisz megvették, hát boldoguljanak vele, ahogy tudnak. Legalábbis az Apple így gondolhatja.

Megvolt a nagy Apple sajtótájékoztató-prezentáció-keynote-show, akármi legyen is ez. És hát, azt hiszem túlzás nélkül állíthatom, hogy az iPhone tulajdonosok millióinak nagy csalódást okozott. Bár látványos volt, megjelent pár új iPod, de az igazán várva várt, nagy bejelentések elmaradtak. Se a nagyon hiányzó copy-paste funkció, se a navigációs fejlesztés a térképre, se semmi. Illetve pár apróság, nem részletezett hibajavítások, kevesebb (!) híváshiba, kevesebb (!) programhiba.

Értsd: lesznek/lehetnek híváseldobások, programhibák, hirtelen programbezáródások, stb. csak talán kevesebb. Jól hangzik, ugye?

Ja, és még egy apróság, ami a PÉNTEKEN megjelenő szoftverfrissítésben lesz: az akkumulátor hosszabb ideig fogja bírni. Ezt én nem teljesen értem, hogy adott hardver, adott méretű akksi, és adott használati idő mellett mit tud befolyásolni egy szoftver, de hát én nem értek hozzá...

3 komment

Címkék: iphone szoftverupdate

A bejegyzés trackback címe:

https://howtoiphone.blog.hu/api/trackback/id/tr68656646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Picióriás 2008.09.10. 10:11:56

Többet vártam volna én is, de hát ez van:)

Ulkesh 2008.09.12. 10:20:41

Ez a bemutató nem az iPhone-ról szólt, a 2.1 is kizárólag a Touch miatt lett megemlítve.
Siránkozni meg azután kéne, miután megjelent, mivel még senki nem tudja, hogy valójában mit tartalmaz az iPhone-ra való 2.1.

andris|bandis · http://howtoiphone.blog.hu/ 2008.09.12. 13:55:15

Ulkesh - igazad van, még valóban nem tudjuk hogy mi van/lesz benne. Csak azért bátorkodtam "siránkozni" mert ha lenne benne valami érdekes, pl a copy-paste, vagy egyéb dolgok, azt biztosan elmondta volna Mr. Jobs. :-)

De nem mondott semmit.
süti beállítások módosítása